«

»

Huh 18 2011

Voi pyhä yksinkertaisuus!

Voi hyvät hyssykät ihmisten yksinkertaisuustta, sanon minä!

Eilisen historiallisen vaali-illan jälkeen ei kuule muuta kuin itkua ihmisiltä, jotka luulevat Suomen nyt olevan menossa tilaan jossa rajat suljetaan ja muukalaisille näytetään ovea. Ihmiset voisivat olla iloisia siitä, että pakkaa sekoitetaan ja päättäjille näytettiin pitkää nenää. Niin itse ainakin asian näen, muutosten tuulena. Mitä tämä tuo tullessaan, sitä ei kukaan voi tietää. Mutta muutoksia ollaan kaivattu, ja nyt niitä saadaan.

Kannanotto pakolaispolitiikkaan ei ole missään nimessä rasismia tai muukalaisvihaa. Asiaan on poliitikkojen pakko ottaa kantaa, kansa kun on itkenyt asiasta jo vuosia. Itse ainakaan en koe olevani rasisti jos toivon tämänhetkiseen pakolaistilanteeseen muutosta. Tai lähinnä järkeä tukiin ja sen sellaisiin asioihin. Rahaa kun tarvitaan moneen muuhunkin asiaan.

Perussuomalaiset vetoavat minuun siksi, että he rohkeasti tuovat esiin asioita joista muut vaikenevat.

Facebook pullistelee ryhmistä jotka liputtavat kansainvälisen Suomen puolesta. Kansainvälisyys ei ole vaarassa, jos muutosta haetaan pakolaistilanteeseen. Tervetulleita voivat olla muiden maiden kansalaiset, mutta onko väärin toivoa että he kantaisivat kortensa kekoon tämän maan puolesta? Ei minun mielestäni. Valehtelematta en juuri saa päähäni ainuttakaan ihmistä joka ei olisi joskus valittanut suomalaisten ja pakolaisten saamasta erilaisesta kohtelusta esim. tukia haettaessa. Nyt kun kansan valitukseen on vastattu, ollaan yhtäkkiä niin kauhuissaan ja äimänä, että!

Miten ihmiset ajattelevat näin yksioikoisesti? Rasismiksi rinnastetaan asia, joka ei rasismiin liity millään lailla. Itse en ainakaan koe olevani rasisti, naimisissa kun olen ihmisen kanssa jonka isä on kotoisin Yhdysvalloista ja tummaihoinen… Mieheni itse asiassa kokee loukkaavana puheet rasismista asioissa, joihin se ei todella liity… Omiensa puolien pitäminen ei ole ennenkään ollut tuomittavaa, sitä itse ainakin ajan takaa kun toivon esim. tukien jakautumiseen järkeä. Suomen kansalaisia elää niin kurjissa oloissa vauvoista eläkeläisiin, että eiköhän ole oikein heille toivoa ensin osuutensa?

Järki käteen hyvät ihmiset tuossa hyvän tyypin esittämisessä. Tästä lähin jos yksikin Perussuomalaisia mollaava avaa suunsa pakolaisiin liittyen, niin täältä ei heru sympatiaa. Sietämättömintä on tekopyhyys.

Olisi hienoa jos joihinkin muihinkin asioihin otettaisi kantaa tämän ns. rasismin lisäksi. Perussuomalaisilla kun on ihan hyviä pointteja muissakin asioissa.

Ja mitä muut puolueet ovat saaneet aikaan? Sen että joka ikinen ihminen vaan valittaa ja valittaa… Älytöntä touhua, kun mikään ei kelpaa!

Vastaa