«

»

Huh 02 2011

Pannut ojossa kaulinta vastaan!

Lapsellisuus on läsnä politiikassakin, siellä jopa hieman normaalia enemmän ärsyttävänä asiana. Politiikkaan jos yrittää jotenkin edes vakavasti suhtautua,  on huvittavaa samalla seurata miten uskottavuutta tavoittelevat ihmiset sortuvat olemaan julkisesti idiootteja. Kuten nyt tässä Perussuomalaisten uusimmassa kohussa.

Jälleen naiset ovat olleet itseään halventamassa ja pokkana miehiä haukkumassa halventajiksi.

Ihmettelin viime päivinä kuulemiani kommentteja perusuomalaisten naisvastaisuudesta. Mietin mistä se nyt sitten tulla tupsahti kaikkien muiden syytösten päälle. Itse en ole huomannut ainakaan näin naisena olevani itseäni sortavan puolueen kannattaja. Tuntuu että  ihmiset haluavat päästä Perussuomalaisten kimppuun syystä mistä tahansa. Joku siinä huiman suosion saaneessa puolueessa kai sitten niin kovasti ihmisiä ärsyttää kuitenkin, kun joka ikiseen heitä koskevaan asiaan tartutaan niin että varmasti tuntuu.

Okei, aika paha. Viisi puolueen jäsenenä ollutta tai nyt jäsenenä olevaa naista, on avannut suunsa mediassa ja valittanut puolueen tyylistä kohdella naisjäseniään. Onhan se mahdollista, että sortoa on tapahtunut; en tietenkään voi sitäkään pois sulkea. Mutta ei vakuuta itseäni ainakaan nuo naiset, jotka siellä puolueessa nyt sitten kuitenkin edelleen ovat. Miksi ihmeessä eivät poistu noin epäreiluista riveistä? Koska ei ole mitään todellista syytä, siksi.  Joku asia nyt vaan kiukuttaa joten siihen pitää suhtautua niin upean uskottavalla ja naiselle arvoa antavalla tavalla, että!

Esimerkkinä järkyttävästä sovinismista käytettiin naisjäsenen esittämiä eriäviä mielipiteitä, jotka joutuivat puoluetovereiden hampaisiin. Mitäpä jos muilla vain sattui olemaan mielipide joka olisi ollut aivan yhtä jyrkkä jos ideoitaan heitellyt olisi ollut mies? Ei, tuskin se olisi mahdollista, kysessä on aivan pakko olla naisen halventaminen.

Ihan oikeasti, kyseessäkö ihan todella jonkun mielestä on tässä nyt sitten naisten sortaminen jälleen? Eikö naisen mielipidettä saa teilata, vaan se pitäisi hyväksyä mukisematta? Niinkö sen kuuluu mennä, että naiset joka paikassa vetoavat naisen heikkoon asemaansa, jos asiat eivät suju niin kuin he haluavat? Ketkä ihan oikeasti ovat heikommassa asemassa, miehet vaiko naiset, kun mies ei saa OMAA mielipidettään ilmeisesti tuoda julki?Ja minne edes olivat pyrkimässä naiset, jotka alkavat polkemaan jalkaa ja möksäämään kun tulee eteen eriävä mielipide???

Alan olla niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin mitta täynnä jopa täysin julkisesti tapahtuvaa lapsellista lillerilalleripalleripilleripaskaa, jonka muut naiset vieläpä nielevät koko naissukupuolta koskettavana elämän ja kuoleman asiana.

Voi voi, olihan naiset pistetty kahviakin keittämään. Eikös se sitten kuulu kaikille jos yhdenvertaisesti asioita halutaan hoitaa? Olisiko se ollut enemmän oikea asetelma että naiset eivät olisi joutuneet lainkaan kahvia keittämään? Ovatko naiset niin ylivertaisia olentoja, että heidän ei edes kuulu keittää kahviakaan enää? Missä on oikeasti ihmiset, jotka tajuavat tarkastella asiaa toiseltakin kantilta? Naiset tässä katkeruudesta taas toimivat ja tyhjästä narisevat. Jos nainen ei keitä kahvia, mies varmasti keittää kyllä itse. Mutta onko mies sitten halvennettu osapuoli naisen marssiessa hakemaan miehen keittämää kahvia? Kyllä itse asiassa on, sillä jos mies huomauttaa naiselle tästä ristiriitaisesta asetelmasta ja omasta asemastaan, hän kääntyy sortajaksi jälleen.

Aivan sama onko tämä puolue miesten puolue ja naisia sortava nyt tämän tällaisen äärettömän tärkeän asian vuoksi. Kannatukseni vain kasvaa,  jos puolueesta lähtee turhan marisijat ja ongelmien kehittäjät. On tärkeämpiäkin asioita aivan varmasti asialistalla kuin mökötys kahvin keittämisen tuskasta ja kurjuudesta. Jos tämä maailma on pisteessä, jossa kahvia miehelle tarjoileva nainen on merkki toteutuvasta sorrosta, niin alkaa olla peli aika menetetty. Turhaan vaahtoavat ydinvoimasta ja taloudesta näinkin turhien ongelmien ollessa se pääuutinen.

Naiset ainakin kohta voivat hyvästellä pelinsä, kun kuvittelevat joskus jotain saavuttavansa näillä älykääpiöiden keinoilla. Vapaaehtoisesti menevät kertoilemaan kahvipannualistamisen alle joutumisestaan. Kuitenkin itsensä samalla nähden varteenotettavana päättäjänä ja jäävänsä vaille ansaitsemaansa vakavuutta sekä kunnioitusta.

OOÄMGEEEEE!

Vastaa