«

»

Huh 22 2011

Avatar of Lotta

Mies tekee mitä miehen täytyy tehdä

Pieniä uutisia on turha rivi riviltä kommentoida, sillä uutisen taustalle jää se kaikkein mielenkiintoisin tarina. Juuri se tarina jota emme tiedä, tietysti enemmän kiinnostaakin.

Netissä oli uutinen työpaikalla sattuneesta vesipulloon ejakuloimisesta. Ei kotimaan uutisissa sentään vaan Yhdysvaltojen kuulumisissa tietysti. Hauskahan tuo uutinen ennen kaikkea oli, hauskempaa melkeinpä asian saama uutisarvo. Joka tapauksessa jäin pohtimaan oikeuden eteen joutuneen miespolon kohtaloa. Jos olisin mies saattaisin ajautua tuollaiseen tilanteeseen. Kaikenlaista sattuu ja tilanteethan elävät aina. Kaikilla on varmasti menneisyydessään hetkiä jotka olisivat saattaneet paljastuttuaan olla niitä kuuluisia ”ei tämä ole sitä miltä tämä näyttää”  tilanteita. Jotkut ovat niissä asetelmissa paljastuneetkin, myöhemmin ainakin ne sitten huvittavat jopa.

Ihminen ei aina ole automaattisesti pahat mielessään, jos jotakin omituista sattuisikin tapahtumaan. Toki maailmassa täytyy olla varovainen ja ottaa huomioon että vesipulloosi lastinsa heittävä työkaveri saattaa olla vaaraksi. Mutta asioilla on aina siellä taustalla sellaista, jota olisi syytä pohtia hieman.

Esimerkkinä kuulostaa kai aika erikoiselta tuo vesipullotouhu, mutta sehän on mitä mainioin ote arjen kömmähdyksistä.
Mies siis ejakuloi naispuolisen työkaverinsa vesipulloon kahdesti, myönsi tekonsa ja sanoi naisen olleen hänen mielestään yksinkertaisesti  uskomattoman kaunis. Ei siis ollut kyseessä kostospermat vastenmielisen esimiehen pullossa. Naista ei näin ollen ole halvennettu ainakaan mielestäni, vaan rehellisesti kehuttu uskomattoman haluttavaksi. Naisen lähellä pitkään työskennellyt mies tuli pisteeseen jossa oli pakko tarttua lähimpään pulloon homman mennessä sotkuiseksi. Minulla ei ole omassa kropassani kiinni penistä. En siis voi kehua omaavani kokemusta siitä, voiko tilanne työpaikan varaston nurkassa jotenkin mennä humpsahtaa siihen pisteeseen että sperman tuloa ei voi estää. Silloin jos niin käy, niin jonnekin se täytyy myös hävittää. Oletan tietysti, että se on mahdollista, sillä muuten koko jutulta menee pointti.

Nainen koki oikeustoimiin olevan aihetta, sen sijaan että olisi itse huomauttanut asiasta ja pyytänyt rahat uuteen vesipulloon. Jos mies on ollut varaston nurkassa pakkotilanteessa naista tuijoteltuaan, onhan pullo siinä lähettyvillä looginen vaihtoehto huomaamattoman päätöksen kannalta. Tässä kohtaa mietin toki tähtäyspuolta ja sen sellaista, mutta annan sen olla sillä ehkä kaikkia miesten asioita ei kuulu edes ymmärtää.
Miestä aiottiin syyttää tuon vesipullon raiskaamisen vuoksi pahoinpitelystä. Itse en rinnasta vesipulloa oman kroppani veroiseksi, eli en siis koe vesipullon olevan uhri jouduttuaan pakosta nielemään spermaa. Nainen oli uutisen mukaan juonut vettä ja maistanut sperman, joka saattaa olla jutussa se mahdollinen naista iljettävä asia. Mutta omaa vesipulloani kun ajattelen, niin kyllä kai sen huomaisi jos siellä spermat lilluisi? Vesi on kuitenkin eri ainetta kuin siemenneste, eivät ne sekoitu täysin huomaamattomasti keskenään. Maun huomaaminenkin ihmetyttää. Vettä on oltava paljon että lastillinen mälliä sinne sulautuu huomaamattomaksi, en usko sellaisessa määrässä maunkaan sitten säilyneen jos ei itse kuormakaan. Jokin tuossa kaikessa ei vakuuta miehen toimineen juuri naisen kuvailemalla tavalla.

Sperman pullottaminen ei missään nimessä ole rikollinen toimenpide. Jotta saa haltuunsa vesipullon johon tyhjentyä, täytyy vesipullon olla aika huolimattomasti ilman vahtivaa silmäparia lojumassa jossakin. Vai seisoiko nainen pullo kädessään runkkaavan miehen vieressä ja ojensi sitten omaisuutensa miehelle? Tuskin. Kun sellainen lojuva pullo osuu käteen hädän hetkellä, sen olettaa olevan jopa tarpeeton. Sen saattaa jättää lojumaan pikku sisällön muutoksen jälkeenkin entiselle paikalleen, koska ei oleta kenenkään sitä kaipaavan.  Idea on huono tässä tapauksessa, mutta se selviää miehelle vasta siinä vaiheessa kun nainen tekee järkyttävän löydön. Mies ei kertonut pullossa olevan jotakin sinne kuulumatonta naisen alkaessa juomaan. Kenties miehen hämmennys oli melkoinen tilanteen edetessä tavalla jota hän ei ollut odottanut. Kuka normaali sitä paits juoksee väliin huutamaan runkanneensa juuri pulloon, kun nainen avaa korkin juodakseen? Jos miehen ihailema nainen lisäksi on kyseessä, ei ehkä varsinkaan silloin sellaista siirtoa tee. Uskoisin niin. Joten annetaan vaikeneminen anteeksi myös.

Se on selvää että taustalla on hämmentäviä tapahtumaketjuja varmasti, mutta yksinkertaistettuna kun ajattelee, niin voi siellä olla myös surkeiden sattumusten sarja. Ja kovasti haiskahtaa sarjalta johon nainen haluaa osallisuutensa salata, jolloin juttu näyttää juurikin friikin työkaverin sairaalta touhulta.

Kuvitelkaa nyt tuon miesparan päivää, kun kenties aivan viaton olon helpotus on kaikki pahimmat sattumat läpi käytyään muuttunut rikokseksi. Kenties toiset spermat toisessa pullossa on ollut kosto naisen älyvapaasta reaktiosta.

Olen varmaan todella sairas, koska itseni mielestä sperma vesipullossa ei ole hälyttävää, vaan oikeastaan loogistakin. Mutta sitten olen sairas, onpahan ainakin hauskempaa. Mielestäni nainen oli tämän uutisen pelottava osapuoli, kun lähti todella sitä pullon kaulaa oman alapäänsä arvoisena pitämään. Mies teki itselleen oikeastaan palveluksen, kun selvitti edes tuolla tavalla naisen tason.

Onni onnettomuudessa ja ensi  kerralla oma pullo mukana!

 

Kirjoittajasta

Lotta

Blogini aloitti blogipalvelun alaisuudessa kesällä 2010. Hyvin nopeasti huomasin, että tavallinen blogi ei riittänyt tarkoituksiini. Pian blogi siirtyi oman domaininsa alle. Kirjoitin ensimmäisen kirjani 8-vuotiaana. Merkityksellisen tuosta lapsen kyhäelmästä tekee se, että tarina oli itse rakentamani ja piti sisällään selkeän juonen. Kirjassa on monta sivua kirjoituskoneella naputeltua tekstiä, oikeaoppisiin lukuihin jaettuna. Kirja sisältää monia sivistyssanoja, joita tuon ikäinen yleensä ei käytä. Olen siis kirjoittanut niin kauan kuin muistan, mutta en ole löytänyt itseäni julkaisevana kirjoittajana. En ennen tämän sivuston luomista. Toteutan parhaillaan suurinta unelmaani. Kirjoitan todellisesta elämästä, vaikka oma tapani sen näkemiseen ei kaikkia miellytä. Näissä kirjoituksissa pääosissa ovat todelliset ihmiset, hekin joiden olemassaolo usein yritetään unohtaa.