«

»

Elo 29 2010

Viihdekäyttöä vain, no problems!

• Ei mun sossurahat siis ainakaan riitä kaikkeen tarpeelliseen. Eihän sillä saa montaakaan grammaa kamaa hei!

• Musta tuli huumeista riippuvainen, koska en kestänyt selvinpäin sitä todellisuutta ettei ole mitään todellista!

• Kiitti laineista Pirkko! Nyt jaksan taas vetää huumevalistusta noille kusipäisille teineille!

• Ei huumeet tee niin pahaa jälkeä kun väitetään… Venaa hei vähän, unohdin ottaa mun tekarit, kainalosauvat, lääkkeet psykoosiin ja…
Ai niin, tekarit, kainalosauvat ja… Lääkkeet! Niin ja tekarit ja…

• Vaikka syön kaikenlaisia lääkkeitä silloin tällöin, ei se tarkoita että mulla olis ongelmia niiden suhteen. Ihan hyvin voin olla ilmankin.
Ai kauppaan? Voin mä mennä, mutta otan pari rauhottavaa ensin… Kaikki ihmiset aina tuijottaa ja tarkkailee mua..

• Oravat tulee tosi röyhkeästi nykyään partseille ja sisään asuntoonkin! Sellaset pienet kuuntelulaitteet ja kuulokkeet oli yhdellä mukana tässä eräänä päivänä. Ihan sairaaks menny niiden touhu.

• Välillä on ihan hirvee tunne, että joku seuraa mua. Vaikka kuinka pyörin, kurkin ja vilkuilen ympärilleni, en näe ketään. Ei mun pitäis ees kiinnittää huomiota kun itsekseni tolla tavalla rauhassa kävelen!

• Eihän lääkkeiden väärinkäyttöä voi määritellä. Mitä nyt kukakin odottaa lääkkeiltään ja minkä itselleen määrittelee hyväksi tavaksi niitä annostella ja nauttia.

• Kattokaa hei jätkät! Vedin just 70 rauhottavaa, eikä tunnu missään. Oon aika kova hemmo hei, hä? …… Tulkaa ny jeesaamaan mut helvettiin täältä puskasta, ja toi polkupyörä kans!!!

• Vittu… Mä oon yön aikana irrottanu mun kämpästä pistorasioita ja purkanu kaikkialta jotakin! Ei siis mitään hajuu miten mä saan kaiken ennalleen!

• Mä otin vauhtii, ja musta tuli ihan massive sex machine! Tosin täytyy vetää stondisnappeja sit et voi toteuttaa itseään. Kaikkee vaan sekasin naamaan! Eka otat stondiksen pois ja sit palautat sen, ihmeellisii noi kemikaalit!

• Suurin syy huumeiden päivittäiskäytölle? Kai se taitaa yleisin syy olla se tosi rankka lapsuus. Ja sit tietty vaikee elämäntilanne. Ja pelottava tulevaisuus!

• Mun mielestä vois jo unohtaa sen perseen kaivelun, kun eiks se nyt oo jo aika kokeiltu kätkö? Siis että, eikö kantsis keksii jotain uutta vaihteeks?

• Moni on pohdiskellut opettaa koiralleen muita taitoja kuin sitä tavallista todisteiden tai riistan jäljittämistä. Kohta kai tulee sit joku uus rotu kuten isopupillinen suomenhyppijä tai vastaava.

• Joskus pienessä sekavuustilassa mietiskelin ollessani ulkona koiran kanssa, että onkohan mulla oikeasti vaatteet päällä vai kuvittelenko ne. Koska en ollut varma, kipitin metsässä todella varuillani.

• Kumppanini osaa nauttia päihteitä kohtuudella, ilman että se häiritsisi ketään. Kerrankin hän sanoi illalla olleensa koko päivän jonkinlaisen kuplan sisällä. En ollut huomannut hänessä mitään erityistä.

• Usein päihtyneet ihmiset kysyvät, näkeekö tai kuuleeko muutkin samoja asioita kuin he. On ollut joskus kiusaus väittää että orava ei ole siinä oksalla… Ei, en näe sitä…


8 comments

Hyppää kommentti lomakkeelle

 1. iikka

  kieh kieh! kylläpä on ihastuttavan realistisesti (?) kuvailtu tuota kitkuilua!!! kymmenen pistettä!

  1. Lotta

   Kiitos! <3

 2. Mrs. Unique

  Aaaahhahhahhaa! Im so sorry for u… Mä uskon että on ollu vaikeaa sulla. Voimia bro. =D

 3. HENKKA

  MULON KYTÄT PERSEESSÄ KOKOAJAN JA VITTU KAIKI O KYTTIÄ KETÄÄN EIMELKEEN USKO MUT VITTU.VITTUHUH HUH
  LOPETIN RYYNIT OLI PAKKO SAADAVITTU KYTÄT PERSEESEEN HETI.NE RELAA YHTÄHYVIN
  KAIKKI KELAA MITÄ MÄ KELAAN VITUN SIAT

 4. Mrs. Unique

  =) Hyvä että ihmiset saa kunnon naurut, piristystä päivään. =D

 5. Flavour

  Buuaaaah… nyt repeilin! Erinomaisia oivalluksia ja jotkut, ah, niin tosia!

  http://latelehikoinen.wordpress.com/

 6. lotta

  Toki saat kirjailla, kiitoksia itselles vaan! =) Tosi mukavaa, että mun älynväläykset vuosien varrelta aiheuttaa oikeanlaista kiinnostusta. Mä nimenomaan halusin ihan raakaa faktaa pläjäyttää esiin, erilaista näkökulmaa tähän elämään… =D Tulee hyvä fiilis, kun saa palautetta. Niiaus ja kiitos siihen suuntaan!

 7. Hiski

  Tere taas!
  Nyt on pakko kysäistä, kun menin aivan hervottomaksi lukiessani tekstejäsi ja tällä kertaa ihmisten aikoihin, ei siis aamuyön hämärissä, että ja jos vaikka saisin kirjailla blogistasi omassa blogissani. Arvannet oikein, että kun lupaa kyselen, ei tarkoitus ole suinkaan haukuskella blogiasi, päin vastoin. Näiden tekstien on levittävä mahdollisimman monen luettavaksi. Kaiken tämän lälläripehmokirjoittelun välissä on pakko päästä lukemaan sinun tekstejäsi, ne vain kolahtavat. Niissä on särmää, makaaberia maailmaa, terävää nykymaailman kuvausta… Ja edelleen, kiitän ja kumarran!

Vastaa