«

»

Syy 30 2010

Kirjeen tein hänelle, joka keksi minua kehua huoraksi…

Jostakin syystä näin aikuisiälläkin aina toisinaan joku kateellinen sielu(ton) erehtyy ihmisiä huorittelemaan.
Tällä kertaa minä olin kohteena, en suinkaan ensimmäistä kertaa.  Koska en tunne tätä kyseistä huorittelijaa, oli tilanne tällä kertaa erikoinen ja päätin hänelle lähettää vastineen kuulemiini asioihin. Vastineen mies (tai miehen kaltainen tässä tapauksessa…) sai sähköpostiinsa, mutta ei ole vastannut mitään. Nyyh.


No terve mieheen!

Tosi ihanaa kun pääsen lähettämään viestiä sulle vihdoin, oon odottanut että pääsen tutustumaan suureen faniini!
En tiedä edes asuinpaikkaasi varmuudella, mutta sä kuulemma tiedät yhtä ja toista mun elämästä. Tai ainakin esität tietäväsi. Ajattelin lähestyä näin, kun niin kovasti kiinnostan. Taidat olla niin ujo, että et itse ole uskaltanut tulla kasvotusten minua tapaamaan.

Tässä siis ****** moi, mieheni tunnetkin. Samassa paikassa asumme edelleen, ihan kiva pikku yksiö meillä tässä. Mä myös nostan punttia, huomasin että on sama intressi meillä. Mun mieheni myös on innokas alan harrastaja, kuten tiedät. Just ylpeänä ripustelin sen mitalit näytille, kun se on voittanut aika monta kultaa ja hopeaa painon nostossa tänä vuonna. Olen mieheni lihashuoltaja tällä hetkellä tavallaan, kun valmistun pian urheiluhierojaksi.
Mites, onko sulla hallussa lihasopit, ravinnot jne? Mä autan mielelläni, jos tarttet apua. Katsos kun, mun miehellä ainakin usein reistailee latissimus dorsi, mikä onkin tosi yleistä sen kokoluokan miehille. Se kun kyykkää 240 kg, niin ei pelkästään electros spinae saa kyytiä. Sä varmaan tiedät kyllä kovana raudan nöyryyttäjänä miltä se reilu 200 kg tuntuu kun sitä kannattelee kropallaan. Mua nauratti kun mieheni pyysi ostamaan uudet housut, kun ei se mahdu vanhoihin. Ajattele, sen yksi reisi on 76cm paksu! Mun vyötärö on 71cm. Eli siis kaksi x minä kävelee vierekkäin. Hassua! Miehelläni olisi paljon hyviä tipsejä annettavana. Ihan kiva, että löytyy muitakin alan harrastajia. Jos sua kiinnostaa, niin meillä olisi painonnostosetti ja nyrkkeilysäkki ylimääräisenä, kun ne on liian kevyitä tähän talouteen. Se on hyvä pitää kuntoa yllä, niin voi harjoitella kadullakin sitten vapaammin, eikös? Sä varmaan tiedät mistä puhun, kun oot noita alan miehiä. Juu, olen kuullut sun olevan niin suosittu että eräskin ihminen joka kerta sut tavatessaan hyppii tasajalkaa onnesta. Ikävää, että sun pää on tainnut aina olla siinä alla… Mutta tunteet kun pääsee pintaan niin välillä vähän riistäytyy käsistä. Te pojat ootte aina poikia… Voi teitä!
Ja toivottavasti tässä kohtaa on sitten selvää, että en mä sua kyllä pidä yhtään minään. Ja ennen kun menet googleen, niin latissimus dorsi on se leveä selkälihas joka kiertyy kyljen kautta kiinni kylkiluihin. Ne pitää kylkiluut kasassa kun ne on murtuneet. Electros spinae on ne selän pitkät lihakset, ne auttaa esim. sikiöasentoon menemisessä jos tarvitsee suojata itseään iskuilta. Kannattaa pitää mielessä, ihan vaan jos käytännössä tarttee kyyristellä ja konttailla karkuun.
Mä itsekin kyykkään about 70 kilolla, sä et varmaan jaksa rullailla painoja sen vertaa tangolle asti? Mä voin toki auttaa, jos paikat paukkuu. Mä just opin koulussa esim. sen mistä painaessa kaikki vaivat paranee. Ikävä sivuvaikutus on halvaantuminen. Mutta, kaikkea ei voi saada!
Ja sitten asiaan.
Olen kuullut sun suusta tulleen muka totuuksia mun huoraamisesta, väleistäni joidenkin ihmisten kanssa, sun lämpimistä väleistäsi mieheni kanssa jne… Tiedätkö  edes, mikä huora on? Maksullinen nainen on kyseessä, oletko kuullut ihan oikeasta sellaisesta koskaan vai ainoastaan meistä tavis huorista? Edes ilmaisesta naisesta oletko päässyt koskaan nauttimaan, saati tajuissaan olevasta naisesta..?
Kenelläkään täällä ei olisi varaa mun kaltaiseen naiseen, ja jos mun miestäni katsoo tai tuntee, niin mulla on taso aika paljon korkeammalla mitä teidän pikku pahisrinkula tarjoaa. Vai siitäkö juuri kiikastaa, että kateudesta jauhatte? Kun ei tätä naista ole sängyssä näkynyt? Välitin nää sun tiedon jyväset miehelleni, onhan se kuitenkin kohtuullista hänenkin tietää vaimonsa puuhista. Kerroin myös sen, että hänellä on uusi paras ystävä eli sinä, joka on kertonut ihmisille kuinka te halaatte ja syleilette kun kotiin paluu koittaa. Noin kultaiset terveiset toki täytyy välittää, varmasti lämmittää mieheni sydäntä.
Sun kanssa tämän asian ihan varmasti jotenkin tulen hoitamaan, se on varma. Sun kaltanen ihmisen irvikuva kun kerran saa liikkua kaikki raajat tallella, voisi sen kunniaksi opetella liikkumaan silleen hiljaa ja ihan vaan omista asioista huolta pitäen.
Menepä kuule nostelemaan niitä punttejas poika. Harmi ettei se auta sua helvetin vertaa. Aivoille ei kai ole sellasta taljaa tai jotain..?
Tylsä elämä? Hanki vaikka sitä pillua. Ja niin paljon ettei muiden pillujen käytöt ehdi kiinnostamaan.
Mieheltäni sellaiset terveiset, ettei kiinnosta pätkän vertaa mitä te paikallaan junnaavat paskiaiset touhuatte. Harmittaa vähän kuitenkin, että sekaannutte asioihin, jotka ei todellakaan kuulu teille. Jaan haaruksiani, tai en, se kuuluu tasan mun miehelleni. Ei muille. Jos joku kerskuu saaneensa, siitä vaan. Ei pillu panemalla kulu.  Ymmärrän kyllä vitutuksen, koska itse olen aika helvetin hyvä kaikessa seksiin liittyvässä, niin varmasti se satuttaa miestä kun ei saa mieheni ylistämää seksijumalatarta sänkyynsä. On varmasti kova paikka miehelle  kun ei saa naista jonka mies ei ole edes kotonakaan, itseltäsi kun naiset häipyvät kotona ollessasikin!
Hyvät syksyn jatkot sulle! Tsemiä treeneihin ja muista tulostaa tämä viesti niin saat sen mukaasi kahvipöytärupatteluihin. Mä tulostan myös, niin saadaan moni ihminen mukaan juttupiiriin. Ja lopuksi, pidä parempaa huolta niistä omista naisistas äläkä huolehdi muiden omaisuudesta niin kovasti. Mä oon kato kuullu, että sun frendit ym. nussii sun exiä ja kai välillä nykyisiäkin sun olemassaolosta huolimatta. Mutta toisaalta sen ymmärtää, kun sä olet se jonka pitäis saada himot valloilleen. Mission… Not gonna happen. Tsemii hei oikeesti kaiken tän kanssa. Se on tosi ikävää että voit pahoin, toivottavasti sun paha olo vähän on parantunu kun oot osotellu mun huoraamisia. Mun tienestit sentään menee mun mieheni pussiin myös, niin että pillun levittely on edelleen välimatkasta huolimatta yhteinen ilo meillä. Sulle ei taida jäädä käteen muuta kuin huumeiden pilaama löysä liha kun seksiä yrität päästä harjoittamaan. Kyllä se siitä!
Nähdään, ja kerrohan tutuille terkut!

Terv. Huora ja huoran ylpeä mies

ps. kuulin sun kehuskelleen 29 cm pitkällä elimelläsi. Aika onneton on. Mun miehelläni on sentään niin valtava että ilman noin suuria reisiä se hassu ei pysyisi edes pystyssä. Voi miehiä ja miesten maailmaa, kyllä toi sun kateus ja tyytymättömyys penikseesi muuttuu vielä iloksi. Ainakin meille muille…


Vastaa