«

»

Tam 22 2012

Timo on oiva olento

Hauska huomata sama ilmiö kuin edeskuntavaaleissa, eli kuinka Perussuomalaisten kannattajat (tässä tapauksessa Timo Soinin) joutuvat eniten puolustelemaan kantaansa. Muiden kannattajat jälleen keskittyvät mollaamaan ja kyseenalaistamaan muiden valintoja, sen sijaan että seisoisivat sen oman ehdokkaansa takana ilman muiden ehdokkaiden väheksyntää.
Itse en oikeastaan ole niinkään keskittynyt tutkimaan sitä, mikä muissa ehdokkaissa ei miellytä. Olen päätynyt omaan valintaani ehdokkaan itseeni vetoavien puolien vuoksi. Ja seison ylpeänä ehdokkaani takana. Eli Timo Soinin. Lälläslää!

Meillä on monta ehdokasta, erilaisia näkemyksiltään, hyvästä syystä. Jotta jokainen ihminen löytäisi jonkun jonka ajatuksiin voi samaistua. Kahdeksan identtistä ehdokasta olisi aikamoinen vitsi.
Jokainen tehköön valintansa millä perustein tekeekin, antaa tehdä tuon valintansa rauhassa. Jokaisella on eri elämäntilanne ja asiat joihin toivoo muutosta tai paneutumista. Sen perusteella kai äänestettävä valitaan, eikä mielestäni ole viisasta kyseenalaistaa muiden päätöstä.

Go Timo Soini! Turha on kenenkään alkaa luettelemaan hänen yksittäisiä sanomisiaan, joiden perusteella hän ei kelpaisi pressaksi. Tuskin kukaan löytää ehdokasta, jonka kanssa olisi kaikesta 100% samaa mieltä aivan kaikesta. Niin kuin en ole minäkään samaa mieltä kaikesta Timpan kanssa. Mutta näistä ehdokkaista hän eniten sopii omaan ajatusmaailmaani.

En vaadi muilta jatkuvaa perustelua valinnalleen. En kaiva esiin heidän valintansa tekemiä tai sanomia kyseenalaisia asioita. Miksi ihmeessä Perussuomalaisten kannattajalle osoitetaan jokainen pienikin lauseen pätkä, joka on mahdollista nähdä huonossa valossa? En tiedä, mutta kertoo paljon tämä ilmiö mielestäni.
Perussuomalaisten kannattajissa on selvästi rehdimpää sakkia, sillä meillä ei ole niin kova tarve lähteä kannatukseen muiden ivaamisen kautta. Sanokoon muut äänestäjät mitä sanovat.
Tuon verran olen valmis mollaamaan, mutta en suinkaan ehdokkaita vaan äänestäjiä.

En minä Timon kannattajana ole vastuussa kaikesta hänen sanomastaan, enkä velvollinen kaikkea puolustelemaan. Hän on kuitenkin ihmisenä aito ja seisoo oman itsensä takana. Menee sitten vaikka reisille koko homma. Mutta ainakaan ei mielistele, ja sitä kautta petä kaikkea lupaamaansa. Jos hän nousee pressaksi, onpahan omien älyttömienkin letkautusten takia sitten valittu.

Piste.

Vastaa